Një muze virtual kryesisht për prezantimin e flamurëve, por që bashkë me to prezanton edhe simbolika të tjera të lidhura me flamurin kombëtar, ka marrë jetë që prej 28 Nëntorit. Iniciativa vjen nga Qendra Mbarëkombëtare e Koleksionistëve Shqiptarë dhe 200 anëtarët e saj.

Categories: EKSPOZITA