Ekspozita “105 vjet Pavarsi Shqiptare”

Muzeu Virtual Flamuri i Kombit Shqiptar dhe  Qendra Mbarëkombëtare e Koleksionistëve Shqiptarë në bashkëpunim me Muzeun Historik Kombëtar, me mbështetjen e kompanisë “Bijoutiful”, organizojnë në dt 28 Nëntor 2017  “105 vjet Pavarsi Shqiptare”. Ceremonia e çeljes së Ekspozitës do të mbahet ditën e Dielë në orën 11:00 në Hollin kryesor Read more…

Ekspozitë në Tiranë, Prishtinë e Vlorë me rastin e 100 vjetorit të krijimit të Shtetit Shqiptar

100 Vjetori i Pavarësisë Qendra Mbarëkombëtare e Koleksionistëve Shqiptarë i ofroi kremtimit të 100 vjetorit të Pavarësisë së Shqipërisë 3 eskpozita me flamuj të rrallë. Në të dy kryeqytetet shqiptare dhe në Vlorë vizitorët patën mundësinë të admirojnë nga afër koleksionet mbresëlenës të QMKSH. Në Muzeun Historik Kombëtar në Tiranë Read more…

Ekspozitë në qytetin e Pogradecit me rastin e 99 vjetorit të Pavarësisë

Foto nga ekspozita Në datën 23/11/2011, në qytetin e Pogradecit u çel ekspozita; “Flamuri Kombëtar Shqiptar” organizuar nga Qëndra Mbarëkombëtare e  Koleksionistëve të Shqipërisë, në bashkëpunim me filatelistin Jovan Basho, mbështetur nga Bashkia Pogradec. Kjo ekspozitë me afishimin për herë të parë të 25 flamujve kombëtarë, relikte të ralla që Read more…

Ekspozita ‘Historiku i Flamurit Kombëtar Shqiptar 1910-1937’ dhe tryeza e rrumbullakët me temë “Origjina e lashtë e Flamurit Shqiptar”

Ekspozita ‘Historiku i Flamurit Kombëtar Shqiptar 1910-1937’ Cila është origjina e shqiponjës dhe çfarë ka simbolizuar ajo për shqiptarët në periudha të caktuara të historisë së tyre? Në ekspozitën e vitit 2010 të organizuar nga Z. Shpëtim Sala, personalitete me peshë të fushës ndanë me studentët e Historisë të Universitetit Read more…