Ekspozita “105 vjet Pavarsi Shqiptare”

Muzeu Virtual Flamuri i Kombit Shqiptar dhe  Qendra Mbarëkombëtare e Koleksionistëve Shqiptarë në bashkëpunim me Muzeun Historik Kombëtar, me mbështetjen e kompanisë “Bijoutiful”, organizojnë në dt 28 Nëntor 2017  “105 vjet Pavarsi Shqiptare”. Ceremonia e çeljes së Ekspozitës do të mbahet ditën e Dielë në orën 11:00 në Hollin kryesor...

EKSPOZITA
Read More 

Kushtetuta dhe material shpjegues 1998

Neni 14 1.Gjuha zyrtare në Republikën e Shqipërisë është shqipja. 2.Flamuri kombëtar është i kuq me një shqiponjë të zezë dykrenore në mes. 3.Stema e Republikës së Shqipërisë paraqet një shqyt me fushë të kuqe me një shqiponjë të zezë dykrenore në mes. Në krye të shqytit, me ngjyrë të artë, është...

Kushtetuta me Flamur
Read More