Koleksione

Ekspozita “105 vjet Pavarsi Shqiptare”

Muzeu Virtual Flamuri i Kombit Shqiptar dhe  Qendra Mbarëkombëtare e Koleksionistëve Shqiptarë në bashkëpunim me Muzeun Historik Kombëtar, me mbështetjen e kompanisë “Bijoutiful”, organizojnë në dt 28 Nëntor 2017  “105 vjet Pavarsi Shqiptare”. Ceremonia e çeljes së Ekspozitës do të mbahet ditën e Dielë në orën 11:00 në Hollin kryesor...