Restorant Adoro, ofron ushqime tradicionale si dhe menu ditore catering me çmime super të mira dhe në një amjent luksoz dhe komfort. Ju mirëepresim me një menu të larmishme dhe të fresket peshku. Për të gjithë ju qe dini të shijoni prodhimet e detit Adoro Fish ëshë vendi i duhur dhe ideal për ju. Restorant jonë përmban një gastronomi të larmishme të ushqimit të detit dhe një larmi të madhe të peshkut të freskët.  Vendosur në zemër të Tiranës përballë Kuvendit të Shqipërisë, parking i garantur tek Drejtoria arsimore.